4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Waardering voor leden BiebPanel

· 857× bekeken

TWENTERAND - De Bibliotheek Twenterand neemt al enkele jaren deel aan het zogenaamde ‘BiebPanel'. Via BiebPanel kunnen bibliotheekleden en -bezoekers hun mening geven over allerlei zaken die spelen bij hun bibliotheek, zoals de collectie, het personeel, dienstverlening en activiteiten.
Twee van leden van het panel, namelijk mevrouw A. Goossen en mevrouw A. Gerrits werden in de week voor Kerstmis, in het zonnetje gezet en kregen een VVV-bon uitgereikt.
Deze geste is een blijk van waardering voor het hele panel in Twenterand. Elk jaar zullen enkele leden een cadeautje ontvangen; dit wordt door loting bepaald.

Het betreft een panel met meer dan 94 aangesloten bibliotheken uit heel het land. Twente maakt hier als cluster onderdeel van uit met meer dan 995 leden waarvan 94 uit Twenterand.

De onderwerpen van de 4 onderzoeken die dit jaar werden gehouden, betreffen: de ‘Maatschappelijke waarde van de Bibliotheek’, ‘Klanttevredenheid’, ‘Collectie en Informatiefunctie’’ en ‘Medewerkers’.
De resultaten voor het cluster Twente zijn in het algemeen positief. Tegelijkertijd kijkt de Bibliotheek Twenterand naar de aandachtspunten en er worden, waar mogelijk, ook verbeterpunten vastgesteld.

Wie interesse heeft om mee te doen aan het BiebPanel of meer informatie wil over de onderzoeken; zie www.biebpanel.nl of www.bibliotheektwenterand.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›