4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Volle kerk bij concert ‘Kerst in Geerdijk’

· 1252× bekeken

GEERDIJK - In de fraaie en mooi verlichte rooms-katholieke Willibrorduskerk te Geerdijk organiseerde de Stichting Levend Vroomshoop in nauwe samenwerking met musicus Gezinus Veldman maandagavond 19 december het concert ‘Kerst in Geerdijk’. De kerk was tot de aller-allerlaatste plaats bezet, toen Gezinus Veldman samen met vocaal ensemble Reggevier het eerste lied ‘Komt allen tezamen’ in zette. Solist Ard Kamphuis liet met zijn imponerende stemgeluid de kerk bijna schudden op zijn grondvesten, en ook was daar trompettist Geerhard Abma uit Den Ham, die velen zullen kennen vanwege zijn succesvolle optredens bij de theaterproductie De Winterkraaien.

In deze samenstelling ontstond een stijlvol kerstconcert, waarbij prachtige werken als Son of Mary, Es ist ein Ros entsprungen, Mary's Boy Child, Cantique de Noël en Stille Nacht weerklonken. Na anderhalf uur was het concert voorbij en konden de talloze bezoekers niet alleen terugdenken aan de spartaanse banken in de kerk, maar ook aan een kwalitatief hoogstaand kerstconcert.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›