4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Bericht van burgemeester Visser

· 1165× bekeken

TWENTERAND - Burgemeester Visser laat het volgende weten: “Als voorzitter van de gemeenteraad van Twenterand ben ik door raadsleden benaderd die zich niet vrij voelen in de uitoefening van hun raadslidmaatschap. Zij zijn persoonlijk bejegend en onder druk gezet door inwoners van onze gemeente over het onderwerp ‘Zwembaden’. Dit onderwerp staat morgenavond op de agenda van de gemeenteraad. Ik spreek mede namens de raadsgriffier, als ik zeg dat hiermee de grens is bereikt. Onze volksvertegenwoordigers moeten hun taak goed en vrij van druk uit kunnen voeren. Dit is één van de grondbeginselen van onze democratie in Nederland en dus ook in Twenterand. Ik doe een beroep op iedere inwoner van Twenterand om hier niet aan te tornen en het democratische besluitvormingsproces te respecteren".

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›