4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

240 kerststollen voor pakketten Stichting Manna

· 801× bekeken

DEN HAM - Het Haringgilde De Zandstuve heeft 240 kerststollen geschonken aan stichting Manna. Deze kerstbroden zijn een aanvulling op de pakketten die deze weken worden aangeboden aan gezinnen in Twenterand, die het financieel moeilijk hebben.
Het haringgilde bestaat uit een selectie ondernemers die samen met De Zandstuve betrokken zijn bij de organisatie van de jaarlijkse Haringparty voor (vaste)gasten en relaties van de familie Blekkenhorst. De opbrengst van de haringparty is ieder jaar bestemd voor goede doelen in de gemeente Twenterand.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›