4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

“Het loopt in de Soep”, nieuw wandelarrangement Den Ham

· 858× bekeken

DEN HAM - Twenterand Tourist Info heeft samen met eetcafé ’n Esch in Den Ham een geheel nieuw wandelarrangement samengesteld. Met een knipoog is het arrangement “Het loopt in de soep” als naam meegegeven. De uitkomst voor elke deelnemer is behalve het kennismaken met de bijzondere omgeving van Den Ham een overheerlijke kom soep.

In de wintermaanden kunnen bezoekers en inwoners kennis maken met de prachtige wandelroute “Hammer Ommetje”. Deze gevarieerde wandeltocht van ongeveer 10 (of 7) kilometer voert door het mooie buitengebied van Den Ham, over landweggetjes met fraaie vergezichten, via bospaadjes en over de Mageler Es naar het eindpunt; Eetcafé ’n Esch. Hier schuift men dan aan voor een overheerlijke kom snert of bruine bonensoep, traditioneel geserveerd met roggebrood en spek.

Vanaf 23 december tot 31 maart op woensdag t/m zondag is het mogelijk gebruik te maken van deze wandelroute in combinatie met het arrangement.
Voor boekingen en meer informatie kunt u terecht van maandag t/m zaterdag bij Twenterand Tourist Info, Grotestraat 4 te Den Ham. Tel. 0546-671778, of www.puurtwenterand.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›