4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

New Years Eve-party op nieuwjaarsnacht in Het Punt

· 1089× bekeken

VROOMSHOOP - Jarenlang was het Nesfestival in Den Ham het openingsfestijn bij uitstek op 1 januari. Voor het laatst vond dit plaats op 1 januari 2015. Na twee jaar kunnen jongeren uit Vroomshoop, Den Ham en omliggende plaatsen weer samen feestend het nieuwe jaar in. De stichting Forest Hill, dat de afgelopen beide zomers een groots festival in het bos de Zandstuve organiseerde, vult nu de viering van het nieuwe jaar 2017 in Vroomshoop op eigentijdse wijze in.

Vanaf zaterdagnacht 1.00 uur tot 6.30 uur wordt het daverende NYE-festival in de theaterzaal van Het Punt aan de burgemeester Koetjestraat in Vroomshoop gehouden. NYE staat voor New Years Eve en zowel jong als ook wat ouder gaan met feestmuziek met een uitbouw naar trance en hardstyle het nieuwe jaar 2017 in. Eten en drinken is op 1 januari 2017 volop aanwezig en in Het Punt en uiteraard wordt er met bubbels getoost op het nieuwe jaar. Optredens van DJ Goos en DJ JWD uit Vroomshoop dragen zeker tot een prima stemming bij. Hoofdact vormt het befaamde Twentse duo DJ’s van de Feestnation, die Het Punt op z’n grondvesten zal doen schudden.


De kosten van NYE bedragen 12,50 Euro en de voorverkoop kan uitsluitend via de website www.foresthillfestival.nl Momenteel vliegen de kaarten al weg en het lijkt verstandig die tijdig te reserveren.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›