4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Oranjevereniging Vroomshoop plaatst 21-meterhoge kerstboom

· 934× bekeken

VROOMSHOOP - Oranjevereniging Vroomshoop plaatst traditiegetrouw elke eerste zaterdag van december een metershoge kerstboom in het centrum van Vroomshoop. Dit jaar hadden de vrijwilligers een primeur, want de boom was in totaal 21 meter hoog. En dat is voor Oranjevereniging Vroomshoop een recordhoogte.
De 21-meterhoge kerstboom van dit jaar is ‘van kerk naar kerk’ gebracht. De boom was afkomstig uit de tuin van kerkelijk centrum Het Anker aan de Hoofdstraat en werd verplaatst op een grote dieplader naar kerkelijk centrum Irene aan de Julianastraat. Deze megaklus nam bijna de hele dag in beslag. De kerstboom werd aan het eind van de dag opgevrolijkt met ruim 200 lampen.

De kerstboom blijft nog de hele maand december staan en zal als middelpunt dienen van de jaarlijkse kerstmarkt op vrijdag 16 december. Voor deze markt zijn nog 10 verlichte kramen beschikbaar. Een verlichte kraam van 4 meter bij 1 meter kan gehuurd worden voor 35 euro. Naast de 55 verlichte kramen van de organisatie, is er ook ruimte voor deelnemers om een standplaats te reserveren voor een eigen kraam. De prijs hiervoor is 5 euro per strekkende meter. Een kraam reserveren kan online via www.oranjeverenigingvroomshoop.nl of via Willy Dogger (tel.: 06-21548569 na 18.00 uur, e-mail: wadogger@caiway.nl).

Daarnaast organiseert Oranjevereniging Vroomshoop ook dit jaar weer een kerstloterij met als hoofdprijs een mobiele telefoon. De eerste prijs is een behoorlijke kledingcheque, de tweede prijs is een reischeque en de derde prijs is een diepvriespakket. Verder worden ook vlees- en gourmetschotels verloot, evenals tal van andere etenswaren. De loten zijn bij meerdere winkeliers in Vroomshoop te koop. Ook op de kerstmarkt zijn loten te koop voor 1 euro per stuk.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›