4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Afscheid directeur De Groot Vroomshoop

· 2681× bekeken

VROOMSHOOP - Na een dienstverband van bijna 40 jaar nam directeur Willy Pigge woensdag afscheid als directeur van De Groot Vroomshoop. Tijdens een drukbezochte receptie bij de Zandstuve in Den Ham kwamen talloze genodigden hem de hand schudden. Relaties, toeleveranciers, werknemers en collega’s van het VolkerWessels-concern waren naar Den Ham gekomen om Willy persoonlijk te bedanken voor zijn jarenlange en tomeloze inzet voor het bedrijf. Willy kenmerkte zich als een persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en loyaliteit aan het bedrijf. Behalve als directeur van De Groot Vroomshoop zette hij zich onder meer in als voorzitter en bestuurslid van de Industriekring Vroomshoop (IKVO), de revitalisering van de industrieterreinen in Vroomshoop, het innovatieteam Twenterand en nog vele andere commissies. Ook privé was hij betrokken als bestuurder van diverse verenigingen.

Tijdens de receptie werd hij toegesproken door de heer Dick Boers, lid van de Raad van Bestuur van VolkerWessels en collega-directeur Gerard Beltman.
Willy Pigge wordt als directeur opgevolgd door Wim Sturris, die een jaar geleden in dienst trad bij het concern.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›