4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Inner Wheel geeft €1000 aan theatergroep Lukraak

· 1173× bekeken

DEN HAM - Een bedrag van € 1000,--. Dat kregen Dimph Kooistra en Joke Cedee van Theatergroep LukRaak donderdagmiddag symbolisch overhandigd door presidente Alice de Groot van de Innerwheel Vriezenveen. Alice was met een aantal leden van de Innerwheel naar cbs De Maten in Den Ham gekomen om de gift aan te bieden.
Voor de kinderen was het natuurlijk ook feest en zij werden –geheel gepast in de Sinterklaastijd- bestrooid met chocoladegeld.

Kooistra en Cedee waren erg blij met dit bedrag dat door de serviceclub werd aangeboden. Subsidie krijgt Lukraak niet. De enige vorm van inkomsten bestaat uit de contributie van de deelnemertjes. Een reden voor de Innerwheel om dit initiatief eens te verrassen. De gift is zeer welkom en de dames zeggen het geld te willen gebruiken voor de aanschaf van verschillende attributen die belangrijk zijn, als een microfoon, verkleedstukken en dergelijke. Lukraak coacht onder meer kinderen voor theateractiviteiten, en één keer per week komt de groep van 11 kinderen daarvoor samen bij De Maten om te repeteren. Joke en Dimph verlenen met hun kindertheatergroep geregeld hun medewerking aan activiteiten in de gemeente.
Als dank voor de gift was er niet alleen koffie, thee en gebak, maar ook kregen de IW-dames een stukje theater voorgeschoteld. Eerst was er groepsgewijs een komische ‘warming-up’, waarbij de gasten ook aan deel mochten nemen. Daarna deden de kinderen zelf een voorstelling. Dimph Kooistra en Joke Cedee verzorgen zelf de scripts van de theatervoorstellingen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›