4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

GBT: Hiaten semipermanente sporthal Vriezenveen

· 1269× bekeken

VRIEZENVEEN - Afgelopen weken heeft GBT voor en direct na de officiële opening van de semipermanente sporthal in Vriezenveen de situatie aanschouwd. Allereerst zijn complimenten op zijn plaats voor de enorme inzet van vrijwilligers, de vier sportverenigingen Peatminers, Vrivo, Amicitia en KEV en de stichting Binnensportaccommodaties Vriezenveen, die deze hal exploiteert. Ze mogen met recht trots zijn op wat ze hebben gepresteerd voor een beperkt budget.

Echter uit eigen waarneming en in gesprekken met sporters/gebruikers, daar waar het echt om gaat in deze, zijn het GBT een aantal hiaten opgevallen waarvan zij vinden dat deze spoedig opgelost moeten worden mede gezien de tijd van het jaar. Vooral in het kader van gezond en veilig sporten waarin een gemeente ook een verantwoordelijkheid heeft.

De aan het college gestelde vragen gaan over een tekort aan kleed-wasruimte, douchen in de Stamper, (gebrek aan) geluidsisolatie en als sluitstuk of de pacht die de stichting betaalt, wel in verhouding is tot de opbrengsten.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›