4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Caféboek ‘Nog iene dan’ gepresenteerd in Vroomshoop en Geerdijk

· 1956× bekeken

VROOMSHOOP/GEERDIJK - Het boek ‘Nog iene dan’ over verdwenen en huidige Vroomshoopse cafés is vrijdagmiddag gepresenteerd. Met een door de lokale vervoerder Sickman beschikbaar gestelde bus bezochten de bestuursleden van de stichting Levend Vroomshoop met een heuse kroegentocht de vijf bestaande cafés. Vier ervan bevinden zich in Vroomshoop, te weten de cafés Nieuwoord, ‘t Tonnechie, ‘t Stuupke en Kremer. Café De Brug bevindt zich in de kern Geerdijk. In de vijf cafés werden de Vroomshoopse caféboeken met een toepasselijk woord aangeboden aan de eigenaren en weerklonk het welbekende “Nog iene dan”. In café De Brug kreeg lokaal historiekenner Herman Dasselaar ook een exemplaar van het boek aangeboden. Zijn relaas over de verdwenen cafés vormde de opmaat voor het maken van dit jongste boek van de stichting Levend Vroomshoop.

Het fraai geïllustreerde en stevig gebonden boek van 80 bladzijden is vanaf heden te koop in de vijf Vroomshoopse cafés en in het grand café van Het Punt. Ook kan er gemaild worden met info@levendvroomshoop.nl of gebeld worden met secretaris Klaas Dragt, tel. 0546-642191. Voor 15 euro is men in bezit van een uniek boek over de verdwenen en huidige cafés van Vroomshoop, een echte aanrader voor de feestdagen. Ook op de kerstmarkt van 16 december aanstaande op het Puntplein wordt het Vroomshoopse caféboek ‘Nog iene dan’ verkocht in de kraam van Levend Vroomshoop.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›