4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Mega genieten in de Klaampe tijdens het 4e Mega Pieten Festijn

· 1013× bekeken

WESTERHAAR - Meer dan 600 bezoekers genoten woensdag 23 november van het 4e Mega Pieten Festijn in het Kulturhus de Klaampe in Westerhaar. Het was een gigantisch pieten spektakel: van acrobaatpieten, stuntpieten op BMX fietsen, brandweerpieten tot steltlooppieten. Speciale gasten waren dit keer Sinterklaas & Clown Carlo die samen met de glitterpiet een superleuke show heeft neergezet en de kinderen trakteerde op prachtige ballon creaties.

Daarnaast mochten de hulppieten van ZorgSaamTwenterand een mega grote stormbaan meenemen en werden er echte pieten diploma’s uitgedeeld aan het eind van het parcours. Ouders, opa’s en oma’s en begeleiders werden niet vergeten en konden vanaf het overdekte terras meegenieten deze middag. Na afloop kregen alle kinderen nog een cadeautje vanuit het Sinterklaas pakhuis van De Klaampe als verrassing. Het was een supergeslaagde middag en de vrijwillige organisatie pieten kijken uit naar het volgende Mega Pieten Festijn en willen alle bezoekers bedanken voor hun komst.

Foto's: Westerhaar Digitaal

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›