4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Op 14 december opent de Dorcaswinkel in Vroomshoop haar deuren

· 2916× bekeken

VROOMSHOOP - Door ruimtegebrek en een steeds maar dalende omzet gaat de Dorcaswinkel in Westerhaar sluiten en wordt een nieuwe winkel in Vroomshoop aan de Hammerstraat 38 betrokken. Na een periode van zoeken naar een nieuw pand en vervolgens het inrichten en werven van vrijwilligers is het bijna zover dat de winkel open gaat. Er is door vrijwilligers met grote inzet en betrokkenheid een prachtig interieur verwezenlijkt en nu wordt de voorraad op peil gebracht door voorraden van andere Dorcaswinkels en van mensen die nu al spullen brengen. Voor het toekomstig aanbod doen wij een beroep op de mensen uit de regio die schone, hele en verkoopbare spullen in de winkel kunnen aanbieden. Helaas beschikken wij nog niet over de mogelijkheden om goederen te halen. Voor het uitruimen van een hele inboedel is het mogelijk om een beroep te doen op de dorcaswinkels in Nijverdal of Rijssen .

Graag ontmoeten wij u vanaf 14 december in onze prachtige winkel onder het genot van een kopje koffie of thee.
Dorcas beheert met behulp van meer dan duizend vrijwilligers 28 officiële winkels in Nederland. Hier worden tweedehands goederen verkocht die niet geschikt zijn voor de hulpverlening in het buitenland, zoals boeken, speelgoed, spellen, serviesgoed, meubelen, enzovoort. Met de opbrengst ondersteunen wij verscheidene hulpprojecten in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika.
Dorcas komt in actie voor mensen in nood en diepe armoede, ongeacht hun religie, ras, geslacht of politieke overtuiging. Geïnspireerd door Mattheüs 25:31-46 om te zorgen voor armen en verdrukten, werkt Dorcas al 35 jaar aan hulp- en ontwikkelingsprojecten in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›