4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

CDA Kern themabijeenkomst over wonen in Twenterand 2020

· 1427× bekeken

DEN HAM - In de loop van 2015 werd door de gemeenteraad de Visie Op Wonen Twenterand 2015 – 2025 vastgesteld.
Sinds de vaststelling is er sprake van een groei in het aantal initiatieven van inwoners, aannemers en projectontwikkelaars om te komen tot nieuwbouw van een of meerdere woningen. Dit heeft ook gevolgen voor de makelaardij en de hypotheekverstrekkers. Bij het verwezenlijken van de initiatieven wordt nogal eens aangelopen tegen de grenzen die zijn vastgesteld in de Visie Op Wonen Twenterand 2015 – 2025.

Ervaringen
Wij willen graag leren van de positieve maar ook negatieve ervaringen die inwoners in Vriezenveen en Westerhaar-Vriezenveensewijk in de afgelopen periode hebben opgedaan. Dit vanuit de vraagstellingen ‘wat leeft er in de kernen? Daarbij is het doel om samen op zoek te gaan naar oplossingen. In een aantal korte inleidingen wordt u meegenomen in de ervaringen die door bouwers, makelaars, hypotheekverstrekkers, Mijande en de gemeente werden opgedaan. Iedere inleider sluit zijn/haar bijdrage af met een stelling die behandeld wordt tijdens het tweede deel van het programma.

Discussie
In het tweede deel van het programma worden op basis van de ingebracht korte, prikkelende maar waarschijnlijk ook controversiële stellingen met de inleiders en aanwezigen gediscussieerd. Afsluitend zal Wethouder Jan Herman Scholten zijn visie op de huidige en toekomstige ontwikkelingen rond de woonvisie den de Omgevingswet met ons delen.

Zandstuve Dennenweg 11 Den Ham
U bent van harte welkom op maandag 28 november 2016, aanvang 19.30 uur, Partycentrum De Zandstuve, Dennenweg 11, Den Ham. Wij hopen met elkaar een inspirerende avond te hebben!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›