4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Activiteiten van ’t Koffiepunt in Het Punt!

· 674× bekeken

VROOMSHOOP - ’t Koffiepunt organiseert in december in het kader van het project ‘EenSaam in december’ verschillende activiteiten in Het Punt in Vroomshoop. ’t Koffiepunt is een plek waar ontspanning en ontmoeting voorop staan en waar iedereen welkom is, van jong tot oud! Iedereen bepaalt zelf wat hij of zij er doet: een kopje koffie drinken, een praatje maken of meedoen met een activiteit.

Op vier donderdagen in december worden verschillende activiteiten georganiseerd. Op donderdag 1 december is iedereen van harte welkom voor een bingo. Voor meedoen aan de bingo zijn de kosten € 2,50 inclusief een kopje koffie. Op 8 december wordt met elkaar een lunch bereid. De ingrediënten voor deze lunch worden beschikbaar gesteld door Het Punt! Deze dag is er ruimte voor 20 personen, vandaar dat voor deze activiteit dient te worden aangemeld!

De spellen staan klaar op 15 december voor een gezellige spelletjesochtend. Op 22 december sluiten we de activiteitenmaand van ’t Koffiepunt af met een muzikale ochtend met Gerrit.

’t Koffiepunt is deze donderdagen in Het Punt geopend van 10.30-13.00 uur. De toegang is gratis. Voor een kopje koffie/thee wordt een vergoeding gevraagd. Voor meedoen aan de bingo zijn de kosten € 2,50 inclusief een kopje koffie. Iedereen is alle dagen welkom om gewoon binnen te komen. Voor het mee doen aan en/of het bereiden en maken van de lunch op 8 december is opgave vereist.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›