4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Mooie opbrengst collecte Alzheimer in Vriezenveen

· 982× bekeken

VRIEZENVEEN - De collecte van Alzheimer Nederland heeft in Vriezenveen in de week van 7 t/m 12 november € 4514,71 opgebracht. De organisatie bedankt hiervoor alle gevers en collectanten.
Vorig jaar en ook dit jaar heeft het Alzheimer Nederland aan aandacht niet ontbroken. Alzheimer Nederland is blij met deze aandacht. Het geeft ons de kans om aan een groter publiek te vertellen over het belangrijke werk dat Alzheimer Nederland doet. En we hebben de steun van de Nederlandse bevolking hard nodig.

Alzheimer Nederland werkt aan een oplossing voor dementie, nu en in de toekomst. We werken aan een wereld waarin perspectief kan worden geboden, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Waarin mantelzorgers worden geholpen met hun zorg en zorgen, we meer aandacht hebben voor elkaar en waarin we steeds dementievriendelijker worden.

Opbrengst
De collecteweek is een prachtig moment om hier bij stil te staan. We hopen natuurlijk op een zo hoog mogelijke opbrengst, zodat we nog meer ondersteuning kunnen bieden. Alzheimer Nederland bedankt iedereen in Vriezenveen die hieraan heeft meegeholpen. Roelof Hekman, coördinator Alzheimer collecte Vriezenveen: “Mede door de inzet van alle collectanten en organisatoren kunnen wij dit werk doen.”

Volgend jaar ook meehelpen?
Wilt u in 2017 ook uw steentje bijdragen door mee te helpen als collectant? Alzheimer Ne

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›