4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Zevende voorstelling Winterkraaien al weer uitverkocht

· 881× bekeken

VROOMSHOOP - De zevende voorstelling van De Winterkraaien op vrijdag 17 maart 2017 in de Voorveghter te Hardenberg is al weer uitverkocht... De voorstellingen met vertelster Thea Kroese, het Chr. Mannenkoor Vroomshoop o.l.v. Gezinus Veldman, en de solisten Nanco de Vries en Geerhard Abma zijn steeds razendsnel volgeboekt.

De organiserende stichting Levend Vroomshoop gaat nu proberen een achtste voorstelling te plannen. Over een bepaalde datum en plaats is op dit moment nog geen enkele zekerheid. Belangstellenden kunnen dus blijven mailen naar info@levendvroomshoop.nl of bellen naar 0546-642191.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›