4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Stormloop op deelname aan Kerstmarkt Vroomshoop: laatste 20 kramen beschikbaar

· 1444× bekeken

VROOMSHOOP – Het loopt storm met de aanmeldingen voor de kerstmarkt in Vroomshoop op vrijdag 16 december. In een maand tijd zijn al 35 van de 55 kramen verhuurd. De organiserende Oranjevereniging Vroomshoop is positief verrast. Het is namelijk de eerste keer dat de kerstmarkt niet op een zaterdag, maar op een vrijdag wordt gehouden.

Een kleine maand voor de kerstmarkt in Vroomshoop is al tweederde van alle beschikbare kramen verhuurd. Daarmee is het een goede zet geweest om de kerstmarkt te verplaatsen van een zaterdag naar een vrijdag, laat Oranjevereniging-voorzitter Lute Gombert weten. “Deelnemers begrijpen onze gedachte, namelijk het aanbod van kerstmarken is op zaterdag flink groter dan op vrijdag. Door naar vrijdag te verhuizen, verkleinen we de kans dat bezoekers kiezen voor een andere kerstmarkt. Wij willen zoveel mogelijk mensen naar Vroomshoop trekken. De laatste jaren kunnen wij rekenen op een toenemende belangstelling van zowel deelnemers als bezoekers voor de kerstmarkt. Door te blijven vernieuwen willen we die lijn doorzetten.”

De verhuizing naar de vrijdag betekent ook nieuwe markttijden: 16.00 tot 21.00 uur. Tijdens de donkere avonduren wordt de kerstmarkt sfeervol verlicht met tal van lampjes en fakkels. Voor het derde jaar op rij is de Koningin Beatrixstraat de thuisbasis van de kerstmarkt. Deze dubbele weg beschikt over een middenberm met gras, waar ook deze editie weer schapen grazen. Net als andere jaren is een deel van de markt overdekt in kerkelijk centrum Irene.

De laatste 20 verlichte kramen zijn nu te reserveren. Een verlichte kraam van 4 meter bij 1 meter kan gehuurd worden voor 35 euro. Naast de 55 verlichte kramen van de organisatie, is er ruimte voor deelnemers om een standplaats te reserveren voor een eigen kraam. De prijs hiervoor is 5 euro per strekkende meter. Voor eet- en drinkkramen gelden afwijkende tarieven en regels. Hiervoor kunnen belangstellenden contact opnemen met de organisatie. Een kraam reserveren kan online via www.oranjeverenigingvroomshoop.nl of via Willy Dogger (tel.: 06-21548569 na 18.00 uur, e-mail: wadogger@caiway.nl).

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›