4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Mark Hudepohl nieuwe Prins der Smoezen

· 857× bekeken

VROOMSHOOP - “Met dizze twee moat’n zult wi-j ’t jubileumjoar ’s knall’n loaten!”. Dat is het motto waarmee Prins Mark 1 (Mark Hudepohl) samen met zijn Adjudant Richard (Richard Veltink) het komende jaar over “Smoezenlaand” regeert. Het is een bijzonder jaar want dit seizoen viert de vereniging haar 66- jarig jubileum (6 keer 11 jaar). De nieuwe prins werd op 11 november officieel gepresenteerd tijdens het Prinsenbal. Om 11 over 11 kwam hij samen met zijn adjudant tevoorschijn op het plein voor activiteitencentrum Het Punt. Beide mannen zijn al jaren bekend met De Smoezen en maken deel uit van de Raad van Elf. Mark is binnen de vereniging bekend als “Burggraaf van de mooiste kaant van Twenteraand” en Richard als “Gouwvorst van de zwaaiende lichies”.

Met de bekendmaking van de nieuwe prins en adjudant is de aftrap van het jubileumjaar een feit, een seizoen dat bol staat van de activiteiten. Voor meer informatie over C.V. De Smoezen, de nieuwe hoogheid en alle activiteiten kunt u terecht op de geheel vernieuwde website: www.desmoezen.nl.

Foto: Niek Erents

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›