4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Kindcentrum De Broekmaten officieel in gebruik genomen

· 957× bekeken

DEN HAM - Samen met de grootste en kleinste leerlingen van de school hebben directrice Jenny Valk en Hammenaar Auke Koops van ’t Jagt vanmorgen officieel de buitenruimte van Kindcentrum Broekmaten in gebruik genomen.
De complete inrichting van het plein, de speeltoestellen, de speelhoeken, de beleeftuin en het watertoestel zijn er gekomen dankzij de inzet van ouders, vrijwilligers en sponsoring van het Hammer bedrijfsleven. En ook met extra financiële ondersteuning van de Dorpsraad Den Ham en de Rabobank.

Kindcentrum Broekmaten staat voor een samenwerking van Dalton basisschool De Maten, Kinderopvang Humanita, GGD Twente, Theaterschool Het Punt, Loes centrum voor jeugd en gezin, de bibliotheek op school, muziekschool Pianoforte, Kinderfysiotherapie en Tweespraak logopedie en dyslexie. Allemaal organisaties, die als doel hebben om kinderen te laten groeien en bloeien, met als centraal uitgangspunt: verbondenheid, vertrouwen en veiligheid. En daar waar nodig kinderen extra te ondersteunen en verder te helpen. Een samenwerking die letterlijk gebundeld is rondom Kindcentrum Broekmaten.

De Buitenruimte van Kindcentrum Broekmaten is naast speelplaats voor de school en kinderopvang, ook het middelpunt van de buurt. Het terrein is openbaar toegankelijk en in de praktijk blijkt dat veel kinderen uit de buurt ook na schooltijd graag terug komen om te spelen.

Bij de officiële handeling werd vanmorgen het naambord „Kindcentrum Broekmaten” onthuld. Verder werd een wegwijzer onthuld, waarop de samenwerkende partijen staan.
De kinderen werden daarbij geholpen door directrice Jenny Valk en Auke Koops van ’t Jagt, die zich enorm heeft ingezet voor de vernieuwing van de school en de buitenruimte.


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›