4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Lach en traan tijdens afscheid conciërge Johan Lambers

· 926× bekeken

VROOMSHOOP – Honderden tieners verwelkomen op de trottoirs rondom de school de limousine met kostbare inhoud: conciërge Johan Lambers en zijn dierbaren. CSG Het Noordik Vroomshoop heeft alle registers opengetrokken. Ook de plaatselijke brandweer is van de partij. Van duizenden liters water spuiten de mannen een imposante waterboog. Ter ere van mensenmens Johan Lambers. Gedurende zijn loopbaan maakte hij duizenden controlerondes door het schoolgebouw. Vandaag zijn laatste als conciërge. Maar dit keer geheel anders. Het ‘Johan bedankt’, veroorzaakt door ontelbare tienerstembanden, galmt door het gangenstelsel. Glimmend groet hij de menigte tieners.

Kinderen en kleinkinderen begeleiden Johan en echtgenote Jannie. De brugklasser en kleinzoon Stan verandert steeds meer in een pakezel. Honderden persoonlijke boodschappen, geschreven op zakdoeken, krijgt Johan aangereikt. Stan draagt ze. Met gepaste trots.

Op het plein valt Johan vervolgens een serenade ten deel. Johan 34 jaar op de achtergrond, nu voor even het stralende middelpunt. De gevoelens van Johan? Hij geniet, hij lacht, maar de momenten waarop hij moet slikken ontgaan ‘zijn’ tieners niet. Een warm en waardig afscheid.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›