4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Twenterand vierde ‘Dag van de ouderen’

· 1087× bekeken

WESTERHAAR - Afgelopen woensdag hebben ouderen uit de gemeente Twenterand ‘De dag van de ouderen’ gevierd. Ook dit jaar in Kulturhus de Klaampe in Westerhaar. Ruim 370 aanwezigen genoten van een mooie middag.
Renny van Faassen, directeur van ZorgSaam Twenterand, heette alle aanwezigen van welkom. Namens de gemeente Twenterand was wethouder Binnenmars aanwezig. Hij sprak over het belang van elkaar ontmoeten. “Blijf vooral meedoen. Wordt bijvoorbeeld lid van een koor.” Dat was zijn boodschap.

ZorgSaam Twenterand heeft, samen met een groep enthousiaste vrijwilligers en medewerkers van het Haarhuus, deze middag georganiseerd. Dankzij de inzet van de vele vrijwilligers is het mogelijk om jaarlijks deze middag te organiseren. Ook de Rabobank heeft een (financieel) steentje bijgedragen.

Dit jaar heeft Shantykoor De Kloosterzangers uit Sibculo gezorgd voor een sfeervolle, muzikale en bovenal gezellige invulling van de middag. Deze enthousiaste groep bracht shanty’s en zeemansliederen ten gehore. Samen met de vaste muzikanten wisten ze er weer een feest van te maken. De zeemansliederen werden alleen maar onderbroken voor een drankje.

In de pauze konden de aanwezigen meedoen aan een verloting. Kortom: het was een uiterst geslaagde middag.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›