4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Onveilige verkeerssituatie Daarleseweg in Den Ham wordt aangepakt

· 1261× bekeken

DEN HAM - De gemeente heeft de voorbereidingen in gang gezet om eind 2016, uiterlijk voorjaar 2017, verkeer remmende maatregelen te treffen op de Daarleseweg in Den Ham ter hoogte van de Dennenweg.

Volgens Bas Tinselboer van de fractie van CDA Twenterand hebben omwonenden over deze situatie verschillende keren aan de bel getrokken: “De weg nodigt bij het inrijden van de bebouwde kom van Den Ham niet direct uit tot het minderen van snelheid. Pas na ongeveer 200 meter staat er een matrixbord dat waarschuwt wanneer de gereden snelheid te hoog is. Maar de eerste 200 meter rijden mensen over het algemeen toch veel te hard (80 á 90 waar men 50 mag). Op dit stuk moeten fietsers gebruik maken van de oversteekplaats naar het fietspad richting Daarle. Vooral ’s-morgens maken veel scholieren en forensen hier gebruik van. Daar komt bij dat een informatiebord het uitzicht belemmert voor mensen die van de kant van de Dennenweg de Daarleseweg opdraaien.” Al met al een onwenselijke situatie." De situatie zou door de fractie al vaker aangehaald zijn en men is blij dat er nu een einde aan komt.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›