4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Een kijkje in de keuken van de Innerwheel Vriezenveen

· 1288× bekeken

VRIEZENVEEN - Om te laten zien wat de Innerwheel allemaal doet, konden de leden op woensdag 12 oktober één of meerdere vriendinnen of bekenden uitnodigen voor de bijeenkomst in de Johanneshoeve aan de Dalweg in Westerhaar. Daar werd goed gehoor aan gegeven. Presidente Alice de Groot verwelkomde met plezier zo’n 15 introducees. De bijeenkomsten van de I.W-leden uit Vriezenveen en omstreken worden maandelijks gehouden in de Johanneshoeve. Na het behandelen van de agenda is er een gezellige maaltijd, waarna het samenzijn afgesloten wordt met een lezing, waarbij zeer verschillende onderwerpen aan de orde komen.

Deze bijeenkomst werd er geen agenda behandeld, maar lag de nadruk op uitleg, openheid en gezelligheid. Toevallig was Tatjana Bieze –pas president van district 56- naar de club gekomen om uit te leggen hoe de Innerwheel naar buiten moet treden, wat voor de introducees een extra leuk onderdeel van de avond betekende. Tatjana deed dat met veel humor en helderheid. Zij propageerde onder meer de drie pijlers: vriendschap, sociale betrokkenheid en goede doelen die duidelijk getoond moeten worden aan het grote publiek. En: “We willen vernieuwen en dolgraag jonge vrouwen erbij!”.

Na het diner kreeg interieurarchitect Anne-Carien Kleinjan uit Wierden het moment om uitleg te geven over haar werk. In het verleden werkte zij bij een ontwerpbureau en ontwierp veel apothekers- en huisartsenpraktijken. Ruim drie jaar geleden is zij voor zichzelf begonnen en richt zich nu onder meer ook op particuliere woningen. In een PowerPointpresentatie toonde Anne-Carien verschillende projecten waar zij mee bezig is en die inmiddels afgerond zijn.

Meer informatie is te lezen op Facebook van Innerwheel Vriezenveen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›