4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Tweede Beursvloer Twenterand wederom groot succes

· 1619× bekeken

VROOMSHOOP - Op woensdag 12 oktober 2016 heeft de tweede Beursvloer Twenterand plaatsgevonden. In activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop ontmoetten 65 deelnemers (29 bedrijven en 36 maatschappelijke organisaties) elkaar. Samen hebben zij met gesloten beurs in totaal 146 matches gemaakt met een totale waarde van € 52.890,-. “Het is geweldig om te zien hoe tijdens de beursvloer nieuwe samenwerkingen ontstaan en wat de deelnemers voor elkaar kunnen betekenen. De beursvloer is een ultiem voorbeeld van de samenleving die initiatieven neemt en de gemeente die faciliteert,” aldus wethouder Van Abbema.

Tijdens de beursvloer ontmoeten maatschappelijke organisaties en bedrijven elkaar om ‘matches’ te maken. Wat de één over heeft of graag wil bieden is voor de andere partij zeer gewenst. Het gaat dus niet om directe financiële sponsoring, maar om handelen in producten en/of diensten met gesloten beurs. De gemaakte matches gaan over menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal en faciliteiten. De Beursvloer Twenterand is in de geest van het concept ook zoveel mogelijk met gesloten beurs georganiseerd.

Zo zijn de volgende zaken gratis of met korting aangeboden: website www.beursvloertwenterand.nl (Sitemind), locatie (Het Punt), statafels (Het Punt, TriviumMeulenbeltZorg en Café Restaurant Harwig), gong (Harmonie Vroomshoop), bloemen (Bloemkado Vriezenveen), hapjes (Slagerij Aalderink) en iets lekkers bij de koffie (Bakkerij Slomp en TriviumMeulenbeltZorg). Daarnaast hebben 4 leerlingen van Het Noordik Vroomshoop in het kader van maatschappelijke stage geholpen in de bediening, hebben Notaris Koene en Eshuis Accountants en Adviseurs hun medewerking verleend bij het vastleggen en registreren van de matches en heeft Kees Smelt van De Haere de presentatie voor zijn rekening genomen.

De Beursvloer Twenterand wordt georganiseerd door ZorgSaam Twenterand in samenwerking met de gemeente Twenterand en de overige leden van de Werkgroep Beursvloer Twenterand: Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, ZorgAccent, Trivium Meulenbeltzorg, Univé Dichtbij, Zorgboerderij De Koningshoeve en H. van Ronkel Consultancy & Interimmanagement.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›