4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Gemeente Twenterand verbaast opnieuw in zwembadkwestie

· 1793× bekeken

TWENTERAND - Vol verbazing sloegen wij de krant open. Een prachtige kans om geheel kosteloos te onderzoeken of locatie De Zandstuve een geschikte locatie is voor een overdekt zwembad. In plaats van tegemoet te komen aan de wensen van de inwoners uit Den Ham, Vroomshoop en Westerhaar wordt er simpelweg NEE gezegd. Dorpsraden Den Ham en Vroomshoop en Plaatselijk Belang Westerhaar vinden het bekrompen om te zeggen dat het “te laat” is. Wanneer uit het kosteloze onderzoek zou blijken dat het een zeer geschikte locatie is en dat de kosten veel lager zouden uitpakken dan de nieuwbouw van het bad in Vriezenveen, dan is het toch op zijn zachtst gezegd vreemd om dat niet uit te laten zoeken. Helemaal als er voor de gemeente geen kosten aan vastzitten. De onderzoeken door andere partijen hebben al enkele tonnen aan gemeenschapsgeld gekost. Een gratis second opinion is dan toch mooi meegenomen.

Volgens Dorpsraden Den Ham en Vroomshoop en Plaatselijk Belang Westerhaar bevestigt het maar weer eens dat de leden van de christelijke partijen uit de gemeenteraad koste wat het kost het zwembad in Vriezenveen willen hebben. Ongeacht hoge kosten en het ontbreken van draagvlak binnen de bevolking wordt het plan er gewoon doorgedrukt.

Teleurstelling overheerst daarom ook na het lezen van de krant. Goede initiatieven worden hiermee niet beloond en schrikt marktpartijen af om in de toekomst zaken te gaan doen met de gemeente Twenterand. Partijen bedenken zich wel twee keer voordat ze hun diensten kosteloos aanbieden, omdat de gemeente Twenterand liever honderdduizenden euro’s uitgeeft aan vergelijkbare onderzoeken.

Gemeente Twenterand, neem alstublieft dit prachtige gebaar aan en wellicht blijkt geheel kosteloos dat u al die tijd gelijk heeft gehad en dat het zwembad in Vriezenveen de enige, goedkoopste en beste oplossing is.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›