4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

CDA Twenterand aanwezig op beursvloer Twenterand

· 1045× bekeken

VROOMSHOOP - Op woensdag 12 oktober a.s. is het CDA Twenterand aanwezig op de mede door Zorgsaam Twenterand georganiseerde beursvloer Twenterand. De beursvloer is van 16:00 tot 18:00 uur in Het Punt te Vroomshoop.
Het CDA heeft zich ingeschreven bij de aanbieders. Raadsleden en politieke partijen worden zeer regelmatig aangesproken op hun hulp en kennis om een maatschappelijk probleem helpen op te lossen. De beursvloer is hierbij een goede mogelijkheid om met verenigingen, instellingen en maatschappelijke organisaties in contact te komen. Het CDA zal tijdens de beursvloer niet altijd een oplossing kunnen geven maar er kan wel een afspraak gemaakt worden om een probleem te bespreken en een oplossingsrichting aan te geven. Als landelijke politieke partij heeft het CDA vele contacten en ingangen bij diverse overheidsinstanties in de regio, in de provincie, in Den Haag en in Europa. Wanneer we zelf niet kunnen helpen kunnen we meestal wel verwijzen naar de juiste instanties.
Op de CDA stand zijn de CDA raadsleden Henk Kerkdijk en Bertus Wessels aanwezig.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›