4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Lokale bibliotheekpas wordt Nationale Bibliotheekpas

· 882× bekeken

TWENTERAND - Voor de leden van de Bibliotheek Twenterand is hun bibliotheekpas vanaf begin oktober óók een Nationale Bibliotheekpas. De huidige bibliotheekpas is nu geschikt om te lenen in vrijwel alle bibliotheken in Nederland. Dat betekent naast de eigen Bibliotheek, zo'n duizend andere vestigingen. Omgekeerd kunnen uiteraard leden van andere bibliotheken met hun ‘Nationale Bibliotheekpas’ in de Bibliotheek Twenterand terecht. Met de eigen pas en zonder extra kosten of handelingen, kunnen bibliotheekleden voortaan gebruikmaken van de Bibliotheek in de plaats waar zij werken, op vakantie zijn, of winkelen. Om het extra makkelijk te maken, kunnen zij hun boeken ook inleveren bij hun eigen Bibliotheek.

Iedereen, lid of geen lid, is welkom om een krant of tijdschrift te komen lezen, een lezing of cursus bij te wonen. Er is gratis wifi en er zijn werkplekken, bijvoorbeeld voor studenten of zzp'ers. En er is plek om elkaar te ontmoeten, er is koffie en ruime openingstijden.
Natuurlijk zijn er ook boeken, dvd’s, tijdschriften en andere materialen te lenen.
Uiteraard geldt de bibliotheekpas ook voor de uitgebreide collectie in de e-books. Deze zijn 24/7 via de website te leen, vanuit huis of elders.

Met de combinatie van alle fysieke vestigingen in Nederland als het grote digitale aanbod, biedt de Bibliotheek Twenterand een groot pakket aan diensten tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›