4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Intocht Sinterklaas Vriezenveen op 19 november

· 1621× bekeken

VRIEZENVEEN - Sinterklaas zal dit jaar op 19 november voet aan wal zetten in Vriezenveen. Anders dan de afgelopen jaren valt het dit jaar niet samen met de landelijke intocht van Sinterklaas, maar een week later.
De Stichting Intocht Sinterklaas Vriezenveen, die voor het vijfde jaar op rij verantwoordelijk is voor de organisatie van de intocht heeft dit besluit genomen, omdat de Vriezenveense Harmonie niet beschikbaar is op de dag van de landelijke intocht. Traditiegetrouw hoort de Harmonie onderdeel te zijn van de intocht en stoet van de Goedheiligman in Vriezenveen. Daarom is besloten de intocht een week later te plannen.

Het programma van de intocht zal gelijk zijn aan vorige jaren. Bij de brug zal om 12:45 uur het programma starten, waarna de Sint met zijn grote gezelschap pieten, waaronder een heuse Pietenband in Vriezenveen zal aanmeren. Per koets zal de gebruikelijke route worden afgelegd om uiteindelijk af te sluiten met een grandioos Pietenfeest op het Tilanusplein.

Daarnaast zal ook het Huis van Sinterklaas weer geopend zijn op zaterdag 26 november, woensdag 30 november en zaterdag 3 december.

De Stichting Intocht Sinterklaas Vriezenveen verwelkomt u graag op 19 november op dit groeiende evenement in Vriezenveen dat door jong en oud erg wordt gewaardeerd.

In de week voorafgaand aan de Intocht zal de speciale Vriezenveense Sinterklaaskrant weer huis-aan-huis worden verzonden. Daarnaast is actuele informatie te vinden op de website: www.sinterklaasvriezenveen.nl of de facebookpagina van Sinterklaas Vriezenveen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›