4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Beerze Bulten genomineerd voor Camping van het Jaar

· 562× bekeken

BEERZE - Vrijetijdspark Beerze Bulten uit Beerze is genomineerd voor de prijs ‘ANWB camping van het jaar 2017’. De ANWB heeft dat bekend gemaakt. Samen met 10 andere campings staat Beerze Bulten op de longlist in de categorie ‘Camping voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar’. Komende maand kan door gasten en sympathisanten gestemd worden voor een plek op een shortlist van 4 campings. In januari maakt een vakjury van de ANWB de winnaar bekend.

Gerrit-Jan Hagedoorn, eigenaar van Beerze Bulten: “We zijn ontzettend trots dat we zijn genomineerd voor de verkiezing ‘ANWB Camping van het Jaar 2017’ voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar! Twee jaar geleden waren we ook genomineerd en werden we uiteindelijk beste camping van Nederland, maar wonnen de titel niet. Nu staan we weer op de longlist en gaan we er weer voor om bij de laatste 4 te komen, en hopelijk meer!

Deze nominatie is vooral een compliment aan ons team en zeker ook aan onze gasten. Zij maken de sfeer op ons park. Samen proberen we hun verblijf een onvergetelijke ervaring te maken en dat betekent er met elkaar voor gaan. Dat dit wederom uitmondt in een nominatie van de ANWB is dan een geweldige beloning. We hopen dan ook dat er massaal gestemd gaat worden natuurlijk!’

In januari 2017 worden de winnaars van de ANWB Camping van het Jaar verkiezing 2017 bekend gemaakt tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›