4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Opening café-cafetaria Roots

· 1614× bekeken

WESTERHAAR - Zaterdag 1 oktober is de officiële opening van café-cafetaria Roots in Westerhaar. Dit wordt deze dag groots gevierd. De nieuwe uitbaters zijn Hans Olde Agterhuis en Evelien Mulder. Beiden hebben een horecaverleden en hebben er erg veel zijn in om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Speciale actie in de cafetaria deze dag is patat, kroket, bamischijf of een frikandel voor € 1,- per stuk. Het café is voor genodigden geopend vanaf 16.00 tot 20.00 uur. Na 20.00 uur is het etablissement geopend voor het publiek, met deze avond een speciale drank prijs en hapjes. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de coverband The G'Oldies met een uiterst swingbaar repertoire. Voor de kleintjes staat er een springkussen buiten.

Roots, dat bij menigeen meer bekend is onder de naam café De Driesprong, gooit het over een iets andere boeg dan hun voorgangers. Het café heeft een kleine metamorfose ondergaan. Mede omdat Hans en Evelien zelf actief zijn in de muziek, zullen er vele muzikale optredens plaatsvinden in de toekomst. o.m. is er zaterdagavond 8 oktober een optreden van een Bob Dylan Tribute, die ook songs van bijvoorbeeld Johnny Cash niet schuwt.

Ook zijn hun voornemens om diverse evenementen te gaan organiseren rondom de kroeg. Roots is bij uitstek geschikt voor een gezellige avond uit, voor een hapje en een drankje in een ongedwongen sfeer. Tevens kunt u overdag natuurlijk terecht voor een lunch of diner. De cafetaria is 7 dagen per week geopend van 11.30 tot 23.00 uur. Behalve maandag, dan zijn de openingstijden voor café en cafetaria vanaf 16.30 uur. Café cafetaria Roots kunt u vinden aan de rand van Westerhaar aan de Sibculoseweg 5. 0546-658685. Graag tot ziens bij Roots !

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›