4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Vrivo en Peatminers nemen het beheer van sportkantine de Stamper op zich

· 2601× bekeken

VRIEZENVEEN - In een goede samenwerking met de gemeente Twenterand en de stichting binnensport accommodaties Vriezenveen zijn volleybalvereniging Vrivo en basketbalvereniging Peatminers erin geslaagd de koppen bij elkaar te steken en tot de beslissing gekomen om het beheer van de kantine over te nemen gedurende een jaar. Hiermee is een oplossing gekomen voor de situatie die is ontstaan na het vertrek van de vorige beheerder in april van dit jaar.

Samenwerken
Door vrijwilligers van beide verenigingen is er een rooster opgesteld, om de gasten en sporters te kunnen voorzien van een hapje en een drankje. De transformatie is duidelijk zichtbaar. Het interieur is door de vrijwilligers, samen met Steigerhouttopper.nl uit Westerhaar-Vriezenveensewijk en DOEN klussen en bouwen uit Vriezenveen, volledig vernieuwd. De groen en blauwtinten geven de kleuren van Vrivo en de Peatminers weer. Door het eigen beheer en een samenwerking op inkoopgebied met voetbalvereniging DOS’37 zijn de prijzen ook naar het niveau van een sportkantine afgezakt en zullen er ook gezonde producten worden aangeboden. Het is mooi om op te merken dat er door inzet van vele vrijwilligers en samenwerken met verschillende sport verenigingen, gemeente Twenterand en de plaatselijke ondernemers in een zeer korte tijd dit project is mogelijk gemaakt.

Zwemlessen
Tijdens zwemlessen kan men gebruik maken van de kantine, zodat de ouders gewoon de kinderen kunnen zien zwemmen. Om als ouder even bij te komen van alle drukte kan men in alle rust van een kop koffie of thee genieten. Er staat een koffieautomaat, mede mogelijk gemaakt door Eventcoffee uit Vriezenveen, die de bezoeker voorziet van vele mogelijkheden op het gebied van koffie en thee. Een consumptie is echter niet verplicht.

De trainingen zijn weer begonnen en vanaf 23 september zullen er bijna iedere vrijdag en zaterdag wedstrijden worden gespeeld. Beide verenigingen heten u dan ook van harte welkom in de sportkantine van sport en beweegcentrum de Stamper.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›