4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Wekelijkse koffieochtend in de Ontmoetingskerk

· 906× bekeken

VRIEZENVEEN - Op woensdag 5 oktober is de eerste koffieochtend in de Ontmoetingskerk te Vriezenveen. Van 10.00 – 12.00 uur is iedereen die zin heeft in een kopje koffie en een praatje van harte welkom.

Vanaf 5 oktober is de Ontmoetingskerk elke woensdagochtend open. Iedereen is van harte welkom om tussen 10.00 en 12.00 uur langs te komen. Het is niet nodig om lid te zijn of van tevoren aan te melden.

Voor mensen die slecht ter been zijn en niet zelfstandig naar de koffieochtend kunnen komen, is het mogelijk gebruik te maken van de autodienst. Mocht u hiervan gebruik willen maken, dan kunt u op dinsdagavond tussen 19.00 en 19.30 bellen met 0546-802902. Op woensdagochtend kunt u vanaf 9.45 uur contact opnemen met de Ontmoetingskerk: 0546-561114

Aan de ochtend zijn geen kosten verbonden. Wel vragen we een vrijwillige bijdrage ter dekking van de onkosten.
U vindt de Ontmoetingskerk aan de Schout Doddestraat 1. We kijken er naar uit u te mogen ontmoeten!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›