4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Na ruim een eeuw weer nieuwbouw van een Rusluie woning

· 1261× bekeken

VRIEZENVEEN - Er bestaan plannen om op Oosteinde 86 in Vriezenveen een nieuwe Rusluie woning te bouwen. Daarbij kan men bijvoorbeeld denken aan het Harmsenhuis, dat een aantal jaren terug is gerestaureerd. Dit is overigens komend weekend te bezichtigen in het kader van monumentendag. Een aanrader! Formeel heeft de stadsbouwmeester voor deze nieuwbouwplannen een negatief advies afgegeven. Hij adviseert echter ook om medewerking te verlenen in afwijking van het advies. Het zal wel weer ambtenarenlogica zijn, een leek snapt natuurlijk niets van dit soort redeneringen. Men kan uiteraard nog bezwaren indienen. Als de vergunning verleend is kan er worden begonnen met de bouw. Op zich is het natuurlijk heel interessant om te volgen hoe de bouw van zo'n modern Rusluie huis in zijn werk gaat.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›