4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Aanmelden voor de expositie ‘Eigen Werk’ van amateurkunstenaars uit Twenterand

· 1088× bekeken

VRIEZENVEEN - Veel mensen zijn bezig met allerlei soorten van hobby’s of vrijetijdsbesteding. Hierin kan men een stuk van zijn of haar creativiteit kwijt en het is een mooie manier om eens wat anders te doen dan de normale dagelijkse dingen. Omdat dit veel in de anonimiteit plaats vind, leek het de stichting de Peddemorsboerderij in Vriezenveen een leuk idee om aan amateurkunstenaars de mogelijkheid te bieden om in de boerderij aan een breed publiek te laten zien waar men mee bezig is. Elk jaar wordt het aantal deelnemende kunstenaars groter en dit jaar wordt de vierde expositie georganiseerd met de verwachting dat de boerderij behoorlijk vol zal zijn met kunstenaars uit Twenterand.

Voor de amateurkunstenaars uit Twenterand is dit de mogelijkheid om zich te laten zien. Zij kunnen zich opgeven t/m donderdag 22 september en wel via mailadres expositie.eigenwerk@gmail.com
Iedere deelnemer krijgt een beperkte ruimte toegewezen, waar de mooiste stukken tentoongesteld kunnen worden. Kunstwerken die eerder tentoongesteld zijn, mogen niet weer aangeboden worden. Ook wordt gevraagd een kleine beschrijving van zichzelf te geven en hoe men tot deze kunstvorm of hobby is gekomen.

De expositie ‘Eigen Werk’ wordt gehouden in de Peddemorsboerderij aan het Westeinde 432 in Vriezenveen. De kunstenaars zijn tegelijkertijd gastheren en –vrouwen en kunnen de bezoekers van alles vertellen over hun werk en dat van hun collega’s. Openingstijden: 6 oktober t/m 29 oktober. Op donderdag 14.00 - 17.00 en 19.00 - 21.00 uur, vrijdag 14.00 - 17.00, zaterdag 14.00 - 17.00 uur. De entree is 1,-.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›