4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Kunstkring Westerhaar begint aan nieuw seizoen

· 626× bekeken

WESTERHAAR - Op donderdag 1 september start de Kunstkring Westerhaar haar lessen weer. Voor de vierenveertigste keer op rij. Ook in dit seizoen worden de lessen gegeven in het verenigingsgebouw “Ons Domein”aan de Leidijk in Westerhaar. Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan het verbeteren van de techniek van het tekenen en schilderen. En dat aangepast aan het niveau van de individuele leden.

Aspecten die aan de orde komen zijn bv. perspectief, portrettekenen , stilleven en landschappen. Ook uitstapjes naar abstract werken behoren tot de mogelijkheden.

De bijeenkomsten zijn steeds op donderdagavond van half acht tot half tien. Voorafgaand worden lessen gegeven aan kinderen. En wel vanaf halfzeven. De kindercursus is afgelopen seizoen gedeeltelijk afgelast wegens ziekte. Maar gelukkig is onze begeleidster weer helemaal opgeknapt en zal ze zich, samen met een ander lid, met enthousiasme inzetten voor de lessen.

Alle informatie over data, inhoud van de cursus e.d. kunt u vinden op de website van de vereniging, www.kunstkringwesterhaar.nl
Hier vindt u ook de adressen waar u zich als nieuw kunt opgeven. Verder staat het iedereen vrij om een kijkje te komen nemen tijdens de lessen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›