4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

EetmeeTwenterand, samen eten in een ontspannen sfeer

· 875× bekeken

TWENTERAND - In september gaat het Eetmee-seizoen van start. Elke week kan er weer worden gegeten in één van de grotere kernen van de gemeente Twenterand. De maaltijden worden verzorgd door vrijwilligers.
Eetmee Westerhaar begint op 7 september, Vroomshoop op 19 september en Vriezenveen op 26 september. Eetmee Den Ham start op 13 september en heeft na de verbouwing van de grote zaal, op dit moment nog plaats voor 85 gasten.

Eetmee staat voor ontmoeting, tijd voor elkaar en een lekkere (warme) maaltijd tegen een lage prijs. Heeft u geen zin om alleen te eten, wilt u er even uit zijn met uw gezin, anderen ontmoeten? Schuif dan gerust aan bij één van de Eetmee kernen Iedereen is welkom.

Eetmee vraagt € 5,- per persoon. Gezinsprijs: volwassenen betalen €5,- per persoon; daarbij zijn 2 kinderen (t/m 12 jaar) gratis. Vanaf 3 kinderen € 2,50 per kind. Een Eetmee cadeaubon is te koop bij alle Eetmee locaties.
Let op! Telefonische opgave is mogelijk tot 3 werkdagen voorafgaand aan de maaltijd. Telefoonnummer: 0546- 481456, te bereiken tot 13.00 uur! Opgave via de website: www.eetmeetwenterand.nl

De Eetmee data zijn te vinden op de flyer, op de website van Eetmee en op www.zorgsaamtwenterand.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›