4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Feestweek Vroomshoop met goochelaar, bustocht en muziekavonden

· 889× bekeken

VROOMSHOOP - Het volledige programma voor Feestweek Vroomshoop 2016 is bekend. Zo treedt goochelaar Maikel Rutgers op tijdens de woensdag-kindermiddag. De goochelaar geeft een speciale kindervoorstelling met allerlei te gekke goocheltrucs. In totaal telt de feestweek in Vroomshoop dit jaar 10 activiteiten.

Kermis, goochelshow en familiebingo
Alle activiteiten vinden net als vorig jaar plaats op en rondom het Oranjeplein in het centrum van Vroomshoop. De feesttent staat op het nabijgelegen grasveld, achter kerkelijk centrum Irene. De feestweek begint op woensdag 7 september met de kermis en een kindermiddag. Goochelaar Maikel Rutgers treedt op met een goochelshow speciaal gericht op kinderen. De voorstelling duurt van 14.00 tot 15.00 uur en vindt plaats in de feesttent. De entree is voor iedereen gratis. Een familiebingo met superronde sluit ’s avonds de eerste dag van de feestweek af.

Bustocht en seniorenmiddag
Dag twee begint met de derde editie van Twenterand Tour voor senioren. Dit jaar gaat de ruim vier uur durende bustocht door de prachtige grensstreek en het Vechtdal. Deelname per persoon is 10 euro. Dit is inclusief koffie met krentenbrood tijdens een stop en een broodje tussen de middag. Aansluitend op de bustocht vindt de seniorenmiddag (vanaf 14.00 uur) plaats in de feesttent met onder meer livemuziek. Toegang voor deelnemers van de Twenterand Tour en leden van de Oranjevereniging is gratis. Niet-leden betalen 5 euro.

Fietspuzzeltocht en darttoernooi
Het avondprogramma voor de donderdag bestaat uit een fietspuzzeltocht (vertrek tussen 18.30 en 19.00 uur vanaf de feesttent) en een darttoernooi (19.00 uur) in de feesttent. Deelname aan de fietstocht is voor leden gratis, niet-leden betalen 2 euro per persoon. Deelname aan het darttoernooi is mogelijk vanaf 12 jaar en bedraagt 5 euro per darter. Opgeven kan via www.feestweekvroomshoop.nl.

DJ’s, livemuziek en vuurwerkshow
Het weekend staat in het teken van muziek. Op vrijdagavond treden in totaal drie DJ’s op in de feesttent: Mental Theo, 3FM-DJ Michiel Veenstra en DJ JWD. De feestweek sluit op zaterdagavond af met livemuziek van Perfect Showband. De entree voor de muziekavonden is 5 euro per persoon per avond. Er is op zaterdagavond om 22.00 uur ook een vuurwerkshow.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›