4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Feestweek Vroomshoop: aanmelden darttoernooi en bustour nog mogelijk

· 1067× bekeken

VROOMSHOOP - Over een maand barst de jaarlijkse feestweek in Vroomshoop weer los met onder meer het Vroomshoops Open Single Darttoernooi en de Twenterand Tour voor senioren. Aanmelden voor beide activiteiten is op dit moment nog mogelijk.

Twenterand Tour voor senioren
De 3e editie van Twenterand Tour voor senioren gaat dit jaar door de prachtige grensstreek en het Vechtdal. Aanmelden kan via Marijke Brederode (tel.: 06-24412782) of via jankriekjes@gmail.com. Deze ruim vier uur durende bustocht vindt plaats op donderdag 8 september in de feestweek. Er zijn in de gemeente Twenterand meerdere opstapplaatsen.

Vroomshoops Open Single Darttoernooi
Na een jaar afwezigheid, keert het Vroomshoops Open Single Darttoernooi weer terug. Op dit moment zijn de laatste tien plekken beschikbaar. Inschrijven kan via www.feestweekvroomshoop.nl. Deelname is mogelijk vanaf 12 jaar. Inschrijfgeld is 5 euro. Het darttoernooi vindt plaats op donderdag 8 september in de feesttent.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›