4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Deltapiraat luidt Bouwvakvakantie weer zeer muzikaal in

· 1413× bekeken

TWENTERAND/SIBCULO - Op zaterdag 30 juli 2016 gaat het gezamenlijke live radio team van De Deltapiraat (op verzoek) een lange live-radio-uitzending (15.00 - 00.00 uur) verzorgen vanuit Café Boszicht Gemeenteweg 8 te Sibculo. Bekende Dj's van De Deltapiraat gaan tijdens deze uitzending uw verzoekplaat (rechtstreeks aan te vragen) zo veel mogelijk van vinyl draaien. Ook zullen er live artiesten gaan optreden : “Dolly en Zien Tarrels” (Drentse dialect band), “Paper Plane” (Nederlandstalige cover rock band), Kees Haak (zoon van Nico Haak), Wim Drenthen en Wesley. De toegang is (zoals altijd bij Delta Piraat live-op-locatie uitzendingen) GRATIS.

Na deze uitzending hebben alle Dj's, drie weken lang geen live radio uitzendingen, vakantie dus!

In de week voor deze laatste voor-de-bouwvak-uitzending, 25 tot 29 juli, worden de reguliere live uitzendingen (vanuit diverse thuisstudio's) en i.s.m. Piratenradio.nl verzorgd, elke dag van 12.00 uur ’s middags tot 00.00 uur ‘s nachts. In deze uitzendingen kunnen weer leuke attenties gewonnen worden.
Het hele team wenst alle luisteraars alvast een fijne vakantie toe! De reguliere live uitzendingen starten weer op maandag 22 augustus 2016 om 18.00 uur. Kijk voor de poster en meer info op Deltapiraat Facebook.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›