4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Postcode Loterij deelt massaal ijs uit in Vroomshoop

· 1834× bekeken

VROOMSHOOP - De IJsprijs van de Postcode Loterij is op wijkcode 7681 in Vroomshoop gevallen. 1638 inwoners van Vroomshoop winnen ijs. Vanaf volgende week ontvangen de winnaars hun prijs. Inwoners van Vroomshoop die in de junitrekking meespeelden met de Postcode Loterij ontvangen per lot een multipack met vier Ben & Jerry's ijsbekertjes. Zij hebben een coupon thuisgestuurd gekregen waarmee zij hun prijs vanaf aankomende week kunnen ophalen bij een locatie in de buurt.

Bij de Postcode Loterij maken deelnemers maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen deelnemers met de helft van de lotprijs goede doelen. Dankzij de 2,7 miljoen deelnemers is er sinds de oprichting van de Postcode Loterij ruim 4,7 miljard geschonken aan 95 goededoelenorganisaties op het gebied van mens en natuur. Dit zijn onder meer: UNICEF, Natuurmonumenten, Greenpeace, het Wereld Natuur Fonds, Humanitas en Stichting DOEN.

Ook bij Ben &Jerry's staat sociale impact centraal. Naast het maken van ijs op een zo duurzaam mogelijke manier, ontwikkelt het bedrijf initiatieven tegen de opwarming van de aarde en maakt het zich hard voor een wereld met meer sociale rechtvaardigheid.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›