4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Gezellige afsluiting seizoen scouting Azoelen

· 894× bekeken

DEN HAM/VROOMSHOOP - Scoutinggroep Azoelen heeft zaterdag het scoutingseizoen afgesloten. Samen met leden en ouders, want bij scouting is “samen doen” namelijk belangrijk. De laatste zaterdag voor de vakantie wordt altijd een groepsactiviteit georganiseerd waarbij iedereen welkom is. Ook deze laatste opkomst werd begonnen met het traditionele vlaghijsen. De zon deed goed zijn best bij de vele spellen die er door verschillende speltakken werden gespeeld. We kunnen terugkijken op een zeer gezellige middag, die werd afgesloten met het bekende broodje op stok bakken in de vuurkuil, waarna de vlag voor de laatste keer dit seizoen werd gestreken bij de vlagceremonie met alle aanwezige leden en ouders.

Het nieuwe seizoen start op vrijdagavond 9 september voor de Scouts ( jongens en meisjes 11-15 jr) en Explorers (j/m 15-18 jr) en op zaterdagmiddag 10 sept. voor de Bevers (j/m 5-8 jr) en Welpen j/m/ 8-11 jr)
Voor meer info of vragen zie onze website www.azoelen.nl of mail naar info@azoelen.nl of bekijk onze FB-pagina's : Scouting Azoelen Den Ham-Vroomshoop of Bevers Scouting Azoelen.

Scouting Azoelen wenst u een hele goede zomer toe ! Ook zin in scouting : Laat je uitdagen !

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›