4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Vrijwilligers gezocht voor vol Houtdorp Vroomshoop

· 1319× bekeken

VROOMSHOOP - ZorgSaam Twenterand organiseert van 23 t/m 25 augustus het Houtdorp Vroomshoop - locatie ijsbaan in het Zandstuvebos - voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Omdat er zich veel meer kinderen hebben ingeschreven dan verwacht, is de lokale welzijnsorganisatie op zoek naar meer vrijwilligers.
Het is voor het eerst dat dit Houtdorp wordt georganiseerd. ZorgSaam Twenterand heeft wensen vanuit de bevolking opgepakt. Voorwaarde is dat er voldoende vrijwilligers moeten zijn. Er werden onlangs twee inschrijfdata gepland, maar na één dag was het absolute maximum reeds bereikt.

De vrijwilligers waar we naar op zoek zijn moeten enige affiniteit hebben met de doelgroep. Er zijn diverse taken te verdelen die voor iedereen goed te doen zijn. Zoals hout klaar leggen voor aanvang van de activiteit, het opzetten van een tent en nadien het opgebouwde kamp opruimen.

Tevens zijn we op zoek naar vrijwilligers die van dinsdag 23 augustus t/m donderdag 25 augustus een groep van 10 kinderen kan begeleiden tijdens het bouwen van hun hut of wil begeleiden bij andere activiteiten.

Vrijwilligers die gecertificeerd ‘klaar-over’ zijn kunnen op de volgende tijden helpen.
Dinsdag : 23 augustus van 9:00-10:00 en 14:30-15:30 uur
Woensdag : 24 augustus van 9:00-10:00 en 14:30-15:30 uur
Donderdag : 25 augustus van 9:00-10:00 en 15:30-16:30 uur ’s avonds 18:30- 22:30 uur

Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.vrijwilligerswerktwenterand.nl/va/i2/7/584

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›