4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Aanmelden Twenterand Tour voor senioren nu mogelijk

· 836× bekeken

VROOMSHOOP – De derde editie van Twenterand Tour voor senioren gaat dit jaar door de prachtige grensstreek en het Vechtdal. Vorig jaar namen liefst 250 senioren uit heel Twenterand deel aan deze activiteit uit het programma van de Feestweek Vroomshoop. Aanmelden voor de komende editie is vanaf nu mogelijk via Marijke Brederode: tel.: 06-24412782 of via jankriekjes@gmail.com.

Deze ruim vier uur durende bustocht vindt plaats op donderdag 8 september. Er zijn meerdere opstapplaatsen in de gemeente Twenterand: Activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop, de parkeerplaats aan de Daarleseweg in Den Ham, Vriezenhof en Weemelanden in Vriezenveen en Woonzorgcomplex ’t Haarhuus in Westerhaar. Ook deelnemers buiten de gemeente Twenterand zijn van harte welkom om deel te nemen aan de bustocht. Zij kunnen opstappen bij één van de eerder genoemde opstapplaatsen in Twenterand.

De bussen vertrekken tussen 9.00 en 9.30 uur. Deelname per persoon is 10 euro. Dit is inclusief koffie met krentenbrood tijdens een stop en een broodje tussen de middag. Aansluitend op de bustocht is het mogelijk om deel te nemen aan de seniorenmiddag in de feesttent in Vroomshoop met onder meer live muziek. Alle deelnemers worden weer thuis gebracht.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›