4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Hein Heun B.V. wil terrein optimaliseren

· 2281× bekeken

VROOMSHOOP - De firma Hein Heun B.V. is gevestigd aan de Schoolstraat in Vroomshoop. Meander Wonen is weg uit nummer 12, staat te koop, en het ligt voor de hand dat hier interesse voor is vanuit Hein Heun. Er zijn plannen om de hal van het voormalig bedrijf For Farmers te slopen en te vervangen, en de bouw van een nieuwe overdekte opslagruimte op het achterterrein. Dit dient enerzijds ter optimalisatie van de bedrijfsvoering, maar ook ter verbetering van het woon- en leefklimaat voor omwonenden.

In het kader hiervan wordt een informatieavond geregeld, in de eerste week waarin het plan ter inzage ligt. Het voornemen is om het plan met ingang van 1 juli ter inzage te leggen. De omwonenden van Schoolstraat 12, 13 en 14 zullen per brief uitgenodigd worden voor de informatieavond.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›