4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Geslaagde afsluiting AMV cursus De Harmonie Vroomshoop

· 808× bekeken

VROOMSHOOP - Zoals ieder schooljaar was er ook afgelopen schooljaar de mogelijkheid om bij muziekvereniging De Harmonie Vroomshoop de cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) te volgen. Dit seizoen volgden maar liefst 11 leerlingen deze cursus. Op blokfluit of klokkenspel hebben zij de basisbegrippen van het muziek maken geleerd; noten lezen, ritmes lezen, samenspel, instrumentenkennis. Afgelopen vrijdag, 24 juni, hebben zij tijdens het jeugdconcert van De Harmonie Vroomshoop in het theater van Het Punt laten horen wat zij afgelopen maanden geleerd hebben. Solo, duo en met de hele groep hebben de leerlingen opgetreden en lieten zij horen dat ze de cursus goed hebben voltooid. Hiervoor ontvingen de 11 leerlingen: Jari, Guusje, Cas, Jim, Mirthe, Mariël, Sanne, Charlotte, Julia, Lenn en Dani, hun diploma.

De Harmonie Vroomshoop kijkt terug op een geslaagde cursus, feliciteert de leerlingen met het behaalde diploma en wenst hen allen een muzikale toekomst toe!

In september zal een nieuwe AMV cursus van start gaan, voor informatie kunt u terecht op de website www.deharmonievroomshoop.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›