4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Burgemeester Visser herbenoemd en beëdigd

· 1015× bekeken

TWENTERAND - Op dinsdag 21 juni 2016 is burgemeester ir. C.L. Visser beëdigd door de commissaris van de Koning, mevrouw drs. A.Th.B. Bijleveld-Schouten, in verband met zijn herbenoeming als burgemeester van Twenterand. Visser is blij met zijn herbenoeming: “Het is voor mij een eer om de samenleving van Twenterand opnieuw te mogen dienen.”

De beëdiging vond plaats tijdens een buitengewone raadsvergadering in het gemeentehuis in Vriezenveen. Na een toespraak van de Commissaris van de Koning, legde burgemeester Visser de eed af. Vervolgens werd hij toegesproken door locoburgemeester Binnenmars en door de heer Veurink, nestor en ondervoorzitter van de gemeenteraad en voorzitter van de vertrouwenscommissie.

De bijeenkomst werd afgesloten met een toespraak van burgemeester Visser zelf. Daarin benoemde hij de kracht van Twenterand en een aantal belangrijke ontwikkelingen waar raad en samenleving voor staan. Visser gaat daar de komende jaren vol voor, maar om persoonlijke redenen zal hij niet de totale zes jaar vol gaan maken: “Daar heb ik mee te maken en vind ik jammer gezien de goede banden die ik de afgelopen jaren in Twenterand heb opgebouwd,” aldus Visser.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›