4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Chr. Mannenkoor Vroomshoop neemt tweede vaste papiercontainer in gebruik

· 1601× bekeken

VROOMSHOOP - Met ingang van 15 juni heeft het Chr. Mannenkoor Vroomshoop een tweede vaste papiercontainer in gebruik genomen. Arjan Berkhof wierp persoonlijk het eerste papier in de container, want dankzij de familie Berkhof van Expert Vroomshoop kan oud papier nu dagelijks (ook op zaterdag) worden gedeponeerd in de papiercontainer achter het hek op hun parkeerplaats aan de Tonnendijk.

De andere vaste papiercontainer, op het terrein van de Larcom achter de brandweerkazerne, Karel Doormanstraat 5, blijft ook dagelijks beschikbaar van maandag tot en met vrijdag.En elke eerste zaterdag van de maand van 9.00 – 12.00 uur kunt u uw oud papier bezorgen bij de tijdelijke containers op de parkeerplaatsen bij de Jumbo en bij fysiotherapie De Haere. Dan helpen de mannen van het mannenkoor u het oud papier uit uw auto te dragen. De tijdelijke container aan de Dreef is helaas niet meer beschikbaar en wordt opgeheven.

Dankzij de inzameling van oud papier is het mannenkoor in staat mooie concerten te houden. Zo organiseert het koor op zaterdag 19 november een benefietconcert samen met een mannenprojectkoor ten behoeve van het laatste Glazen Café in Vroomshoop, en een Kerstconcert op donderdag 22 december samen met een vrouwenprojectkoor. Belangstellenden kunnen zich opgeven via secretariaat@cmkvroomshoop.nl of 0546-642191.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›