4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Lancering webservice ’Helpende Handen’

· 1262× bekeken

TWENTERAND/VROOMSHOOP - Helpende handen is de plek waar inwoners zelf hulp kunnen bieden of vragen en de vindplaats voor activiteiten, voorzieningen, ondersteuning en zorg in Twenterand. Iedereen heeft wel eens een behoefte aan een helpende hand. Iemand die, wanneer het even niet lukt, een boodschap voor je doet of op je kinderen past. Deze behoefte neemt toe wanneer er beperkingen zijn in het dagelijkse leven. Denk aan een chronische ziekte of handicap. Los van het feit dat om hulp vragen moeilijk is, heeft niet iedereen hulp voor handen. Daarnaast weten veel mensen niet hoe ze deze hulp kunnen vinden, hoe ze deze ‘helpende handen’ kunnen inzetten en wat het aanbod is. ZorgSaam Twenterand wil inwoners in een vroeg stadium de helpende hand bieden. Met de lancering van de webservice ’Helpende Handen’ wil Zorgsaam Twenterand, als aanvulling op hun bestaande aanbod, op een vernieuwende manier Twenteranders ondersteunen in het vinden van passende ondersteuning of hulp.

Durf hulp te vragen, durf hulp te bieden! Indien u als inwoner een vraag heeft, stel hem dan gerust op Helpende Handen. Misschien is er iemand in uw buurt die u wil helpen. Wilt u als inwoner of ondernemer iets betekenen in uw dorp? Dan is dit een mogelijkheid om hulp te bieden op een laagdrempelige manier. Eenmalig of met regelmaat, beide is mogelijk, dat wat het beste past in uw situatie.

Helpende Handen is een initiatief van ZorgSaam Twenterand. Het is een soort marktplaats waar je een vraag kunt stellen en hulp kunt bieden. Dichtbij en vertrouwd, hulp uit eigen dorp. Het accent ligt in het ondersteunen van elkaar, het echte noaberschap. Daarnaast biedt Helpende Handen een kijkje in de sociale kaart: een overzicht van voorzieningen, activiteiten, ondersteuning en zorg in uw eigen dorp.

Nieuwsgierig geworden?
Kom op de lancering van Helpende Handen:
Wanneer : donderdag 23 juni 2016
Waar : activiteitencentrum Het Punt
Tijd : 15.45 - 17.00 uur
Opgave : via onderstaand mailadres

Het is een informatieve ontspannen bijeenkomst waar u kennis kunt maken met Helpende Handen, maar waar u ook mensen kunt ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Vriendelijke groet,

Helpende Handen
Oranjeplein 7h
7681 AZ Vroomshoop

Telefoon : 0546 - 481 460
E-mail : helpendehanden@zorgsaamtwenterand.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›