4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Forest Hill festival op 25 juni 2016, voorverkoopadressen bekend!

· 1129× bekeken

VROOMSHOOP - Op 25 juni is de ijsbaan in Vroomshoop de basis voor het gezellige en levendige festival Forest Hill 2016. Alle artiesten zijn inmiddels bekend gemaakt. De Jupiler Mainstage is het podium voor o.a. de DJ’s Requiem en Lady Faith uit de USA. Op de Nozem rockstage zijn o.a. the Pheromones en the Voice-held Dave Vermeulen en Voltage te bewonderen. Er is een speciale support-act door Tante Rikie, bekend van de Zwarte Cross. Een timetable met daarin alle artiesten is in te zien.

Het belooft een zomers, gezellig en spectaculair feest te worden. Vorig jaar was mooi; dit jaar doet de organisatie er een schepje bovenop met aankleding, podia en faciliteiten. Het festivalterrein in het Zandstuve bos is zaterdag 25 juni vanaf 19.00 uur geopend.
Kaarten zijn online te koop via de website www.foresthillfestival.nl. Ook is het nu mogelijk om de kaarten te halen bij de onderstaande voorverkoopadressen in de regio. Een kaartje kost 12,50 euro per stuk (zolang de voorraad strekt).

Voorverkoopadressen:

Vroomshoop, Dennis-Fashion, Café Kremer
Vriezenveen, Het Wapen van Vriezenveen
Den Ham, The Read Shop
Geerdijk, Café cafetaria de Brug
Westerhaar, Café Holthuis
Daarlerveen, Café Biljart 't Vossenhol
Daarle, (eet)café 'n Tip

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›